En ærgelig aflysning – 7 oktober i Tølløse

Årets sidste landevejsløb på Sjælland blev for mange også det korteste.

Det blev første gang i min (korte) karriere som cykelløbs-tilskuer og -fotograf at jeg oplevede et løb blive stoppet pga. utilstrækkelig sikkerhed. Fornuftigt nok, når der nu ikke var trafik-kontrollører nok, – men nøj hvor det giver ærgelser blandt rytterne. Så mon ikke Holbæk CR gør det anderledes næste gang de er løbsarrangører? – det tror jeg på!

På grund af de aflyste klasser blev foto-høsten denne søndag begrænset, men til gengæld blev billederne af de yngste ryttere for en gang skyld i overtal, for de klasser var de eneste, der fik lov at køre hele vejen til mål.

HER ER LINK til billederne, og de få resultatlister er lige her

 

Related Images:

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_riaIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 165 Warning: Undefined array key "sfsi_inhaIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 166 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 177 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 276
error

Enjoy this site? Please spread the word :)