Øko køer og byboere

Jeg blev inviteret til Økodag i Nordsjælland. Og hvorfor gå glip af chancen for at skyde (altså med kameraet) glade, økologisk opdrættede malkekøer, der bliver lukket på græs for første gang? Nej vel? Så jeg sagde da ja tak.

Hvis du synes billederne har lige rigeligt med farve, er det faktisk med vilje. Jeg føler nemlig at jeg deltog i et meget kulørt skuespil, nøje tilrettelagt for store og små byboere, der nu ved hvad en rigtig ko er.

Og jeg synes det er ret tydeligt, at køerne i Kyndeløse nu også ved hvad en bybo er … og måske undrer sig over, hvad de to-benede dog var kommet for, og hvorfor så mange? 🙂

På trods af iscenesættelsen var det alt i alt nogle hyggelige timer i godt selskab i typisk april-vejr. Stort set hele gårdens areal var tryllet om til enten P-plads eller markedsplads med boder, der solgte gode økologiske burgere, risengrød?!, hjemmebag, kaffe og Hansen Is … se også HeR  og økologisk kød var der selvfølgelig også til salg.

Så, hvis du – eller en du kender – trænger til at hilse på en ko, kan en Økodag anbefales. Men kom i god tid, hvis du vil have plads i 1. række til ko-dans.

 

 

Share
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial