Is, mormødre & servietter

Aahh til øko-dag og årets måske første udendørs-is? … fra Hansen Is, selvfølgelig. Mums!
Men når Mormor så er nærig med servietterne, ja så må man jo klare sig så godt man kan selv ….

 

 

Jeg blev inviteret til Økodag i Nordsjælland. Og hvorfor gå glip af chancen for at skyde (altså med kameraet) glade, økologisk opdrættede malkekøer, der bliver lukket på græs for første gang? Nej vel? Så jeg sagde da ja tak.

Hvis du synes billederne har lige rigeligt med farve, er det faktisk med vilje. Jeg føler nemlig at jeg deltog i et meget kulørt skuespil, nøje tilrettelagt for store og små byboere, der nu ved hvad en rigtig ko er.

Og jeg synes det er ret tydeligt, at køerne i Kyndeløse nu også ved hvad en bybo er … og måske undrer sig over, hvad de to-benede dog var kommet for, og hvorfor så mange? 🙂

På trods af iscenesættelsen var det alt i alt nogle hyggelige timer i godt selskab i typisk april-vejr. Stort set hele gårdens areal var tryllet om til enten P-plads eller markedsplads med boder, der solgte gode økologiske burgere, risengrød?!, hjemmebag, kaffe og Hansen Is, og økologisk kød var der selvfølgelig også mulighed for at købe.

Så, hvis du – eller en du kender – trænger til at hilse på en ko, kan en Økodag anbefales. Men kom i god tid, hvis du vil have plads i 1. række til ko-dans.

Tak for invitationen, Jeanette 🙂

 

Related Images:

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.