6 dages udfordring …

I dag! starter 2013-udgaven af det Københavnske 6-dages løb i Ballerup Super Arena. Se mere her: www.6dageslob.dk

Det bliver en fest, med cykelløb i næsten alle tænkelige aldersklasser, bokse-kampe, fest og farver. Kom dog med!

Jeg har besluttet at give mig selv en udfordring. Alle. der følger disse sider ved, at jeg plejer at komme hjem med 100+ billeder af cykelryttere og alt hvad dertil hører, når jeg tager til Ballerup Super Arena. Det gør jeg sikkert også disse 6 dage .. altså 100+ x 6 .. uuhh det er mange!

Men denne gang, har jeg besluttet at give mig selv en UDFORDRING:

Jeg vil hver dag udvælge 4-6 billeder, som jeg synes bedst beskriver den dag/aften de er taget … og poste dem her, inden solen står op næste dag.

For det der med at vælge ud, er jo det sværeste her i livet – ikke ?

Hold mig fast på mit ord! – følg med her!

Related Images:

2 Responses

  1. Pingback: » Finale med fuldt drøn … kl. er 02:49 og jeg siger godnat :-) Anne Juel Photography

  2. Pingback: » Søndag var (også) børnenes dag Anne Juel Photography

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_riaIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 165 Warning: Undefined array key "sfsi_inhaIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 166 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 177 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 276
error

Enjoy this site? Please spread the word :)