Søndag var (også) børnenes dag

Jeg skylder egentlig at forklare mit projekt med at poste 4-6 daglige indtryk under 6-dages løbet. Men det vil jeg ikke  – forklare, altså. Ud over det, jeg gjorde i min post den 1. aften (se evt. HER)

Så jeg vil blot invitere dig til at se på de billeder jeg har valgt i dag, og forsøge at gætte, hvorfor det blev lige de 6 tilsammen … lav din egen historie, – her kommer de

 

Fotos fra cykelløbene (eller nogen af dem) .. ser du HER … der kommer flere til henad vejen.

Related Images:

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/d/3/5/juelft.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Enjoy this site? Please spread the word :)